İstanbul Petek Servisi

Wiki Article

Firmamızın tüm hizmetlerinden yüksek oranda yararlanabilirsiniz. İstenildiği durumda petek yıkama ve temizleme yaparken kombi bakımlarını da hizmetlerini de vermekteyiz. Daha detaylı kombi bakımı hakkında bilgi almak için

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the ideal YouTube working experience and our latest options. Learn more

Bunun yanı sıra petekler temizlenirken herhangi bir şekilde çevre kirletilmediği için sonrasında vaktinizi alacak bir şekilde temizlik yapmanıza da gerek kalmaz.

Kombi petek icindeki ısı verimini azaltan pas kiri kurumları kimyasal maddelerle ve makine ile uygun fiyatlara temizleyelim ısı verimindeki artışı sizde fark edin bu sayede cep yakan faturalardan kurtulun. Profosyonel petek temizleme ankaranın her bölgesine servisimiz mevcuttur.

Kontrol ve bakım konusunda tecrübemizden yararlanınız. Tamir edilmeyen kombi cihazlar da kış faturanıza yansıtılacaktır. Isınmayan ve iyi çalışmayan bir kombinin sonbaharda bir kez bakımı yapılmalıdır.

Kombiler ile ilgili sorunlar çOkay çeşitli sebeplerden kaynaklanabilmektedir ancak bu tür arızalar genellikle garanti kapsamına girmeyen kombilerde meydana gelmektedir. Tarafımızdan yapılan parça değişim/onarım sürecinde değişen parça ve işçiliklere bir yıl garanti vermekteyiz.

Kullanmakta olduğunuz ve kullandığımız peteklerin alt veya üst kısımlarında ısınmayan ve az ısınan bölgeler varsa, musluklardan az veya hiç su gelmiyorsa, siyah veya koyu kahverengi şeklinde ordinary sudan farklı pis su geliyorsa, kombiniz normale göre sesli çalışıyor ve ya sıcak suyunuz düzensiz olarak geliyorsa, en son petek ısınmıyor veya az ısnıyorsa ya da yerden ısıtma sistemlerinde bölgesel olarak ısınma problemleri yaşanıyorsa petek temizliği gerekli duruma gelmiştir.

Bu bahsetmiş olduğumuz hizmeti alırken ödeyeceğiniz ücretler kesinlikle boşa gitmeyecektir. Hem yeterli seviyelerde ısınma elde edecek hemde yakından tasarruf etmiş olacaksınız.

Evde petek temizleme genellikle amatörce yapılan işlemlerdir. Bunun için yapılması gereken ilk iş bu işi profesyonelce yapan firmalarla iletişime geçmek olacaktır.

Deneme bonuslarının alınmasından önce kullanım şartlarını çAlright dikkatli okumak gerekmektedir. Aksi takdirde deneme bonusunu kullanırken sorun yaşamanız kaçınılmaz olacaktır.

Bu tarz hizmet alımlarında yaşanabilecek sorun kısa bir süre sonra temizlik yapılmamış olan diğer peteklerde sorun yaşamanızdır. O nedenle servis hizmeti için vaktinizi ve zamanınızı ayırmışken tüm petekler için uygulama yaptırınız.

Kış aykarından önce yapılan kımbi ve petek temizleme işlemleri ile hem daha az yakıt tüketimi hemde daha verimli ısınma sağlanır

Along with an array of cleanroom products and solutions, we at PETEK also supply the appropriate style and design expert services. In this way, we make certain that our cleanroom remedies healthy particularly into your company corridor or constructing layout.

İtalyan https://recberpetekservisi.com malı Gell marka makine ve Alman malı Rothemberger kullanmaktayız. İstanbul petek temizleme

Report this wiki page